Klientudtalelser

Randi

Healingen arbejder stadig i kroppen her et døgn efter behandlingen. Der er
meget, der bliver renset ud flere steder, men især i mave og tarm, som du jo
arbejdede en del med.


Fiola

Tusind tak for den fantastiske healing i går. Det var den vildeste energi, der
stadig arbejder i kroppen. Kan mærke det strømmer op gennem mine fødder.


Heidi

Jeg har langvarige mén fra en hjernerystelse, som jeg pådrog mig for 2 1/2 år siden. Jeg har prøvet forskellige behandlingsformer, men intet har hjulpet mig, som Rikkes behandlinger.

Rikke har lindret mine smerter i hovedet, nakke, skuldre og ryg. Jeg er også blevet mindre lyd og lysfølsom efter behandlingerne. Jeg var meget stresset og sorgfuld over min situation. Rikkes behandlinger har givet mig ro og jeg har fundet ind til min egen kerne.

Jeg oplever en øget balance og føler mig mere grounded – jeg er kommet i kontakt med mig selv. Behandlingerne har hjulpet mig til at ændre min livsførelse – jeg har mere mildhed og omsorg for mig selv. Jeg er blevet mere tydelig og fået en stærkere tro på, at jeg er okay, som jeg er. Jeg har derfor også fået bedre relationer til mine nærmeste.

Jeg oplever, Rikke som meget omsorgsfuld og kærlig. Hun har stor indsigt og jeg føler mig set af hende. Rikke får mig til at opleve verden – både den indre og ydre – på en ny og inspirerede måde. Rikkes behandlinger har været afgørende for min restitution. Jeg kan varmt anbefale Rikke.


Marlene

Jeg kan varmt anbefale Rikke. Jeg er blevet healet af Rikke gennem mange år og har forladt hver healingssession med en ro, balance, fornyet energi og klarsyn. Rikke møder mig altid der, hvor jeg lige er, i en kærlig omsorg og med en stor ro. Hun udviser en stor indsigt i den menneskelige psyke og kroppens sprog. Det er en dejlig livsbekræftende oplevelse at være i Rikkes hænder. Jeg kan kun anbefale jer at prøve det!


Birthe

Jeg har nydt godt af Rikkes fantastiske evner og kan klart anbefale Rikke. Hun kan noget ganske særligt, som man tydeligt fornemmer før, under og efter behandlingen. De bedste anbefalinger herfra.

Bestil din tid her