O nama

Esensko iscjeljivanje nismo naučili na tečajevima, mi smo se tijekom naših života počeli prisjećati znanja kojeg nigdje u ovom životu nismo pročitali te koje smo isprobavali i usavršavali mnogo puta. Znanja su nam dolazila u onom trenutku kada smo za njih bili i spremni, što je ovisilo i o našem stupnju tadašnjeg razvoja. Kod energoterapije Esena mi u suštini dobivamo informacije od njih, oni nam kroz mentalne slike daju informaciju o vama i što bi vama pomoglo. Naravno, služimo se i klasičnim stečenim znanjem kojeg stječemo kroz terapijska školovanja i energetske tečajeve, međutim, oni su samo popratni pomoćni alat jer na kraju Eseni odobravaju ili ne odobravaju naše klasične zaključke i metode koje koristimo. Rad na svakom pojedincu je skroz različit i tu također leži velika snaga energoterapije Esena.

Put iscjelitelja nije samo nas poslovni put, već i onaj životni. To je put kojim smo prvenstveno krenuli iz mjesta vlastite boli i patnje. Iz onog mjesta u nama koje je žudilo za promjenom i koje je, unatoč ‘realnim’ šansama, bezuvjetno vjerovalo da je ona moguća. Tijekom tog putovanja smo se ponajprije morali suočiti s nama samima. Kako onim pozitivnim dijelovima, tako i onim izazovnim. Koliko god paradoksalno zvučalo, ponekad je podjednako teško bilo prihvatiti i one pozitivne kao i izazovne. Tražeći same sebe smo došli i do našeg najvećeg dara, a to je dar iscjeliteljskog talenta. Sav ovaj rad koji vama darujemo smo prvenstveno prošli mi sami u vlastitoj koži. I da, svjesni smo da nekima od vas može čudno i pretjerano da se netko rodi tj. došao s takvim darom. I nama je bilo sve dok ga i sami nismo prihvatili.

Premda smo cijeli život u sebi nosili te darove, nismo do njih mogli doći ranije jer nam je nedostajao i psihološki rad na sebi i edukacija na tom području. Oboje smo se odlučili za tjelesno orijeniranu integrativnu terapiju pri Centru za integrativan razvoj (Kristina je još uvijek polaznica, Vedran je završio prvu godinu) jer ona uključuje i ekspresivni rad s tijelom. I energetski i tjelesni rad su podjednako važni i ako zaista želimo cjeloviti rad na sebi, ne smijemo izostaviti nijedan naš segment postojanja jer će tada izostati željeni rezultati. Kroz to iskustvo smo dobili onaj dio cjelovitog rada na sebi koji nam je nedostajao.

Cjelovit rad na sebi uključuje mnogo toga. Od rastvaranja ovoživotne psihodinamike (za što nam jako dobro može poslužiti psihoterapija), do energetskog rada jer su neki zapetljaji na toliko suptilnim razinama da ih jednostavno ne možemo ni vidjeti ni riješiti ”ovozemaljskim” znanjem i vještinama. Mnogo toga prenesemo i iz prošlih života gdje se ulaskom u karmu mogu rastvoriti svi oni obrasci koji više ne služe našem najvišem dobru.

Ako malo bolje sagledamo svijet, Univerzum i cijelu Kreaciju, iscjeljivanje je prirodan proces i događa se u određenoj mjeri među svima nama na svakodnevnoj bazi. Iscjeljujućih energija ima svugdje oko nas, samo ih mi u svom užurbanom ritmu života znamo ne primijetiti. Hodati bos po zemlji nas iscjeljuje. Pjesma koja nam puni dušu/srce. Iskren i prisutan prijateljski/partnerov zagrljaj. Ono što želim naglasiti je da je sam Bog prisutan kroz iscjeljujuću energiju svugdje. Na nama je hoćemo li iskoristiti njene blagodati. Iscjelitelji nemaju nikakve posebne ”supermoći”. Naprotiv, premda u ovom životu imamo funkciju iscjelitelja, mi uopće nismo ti koji iscjeljuju. Mi smo samo medij, kanal, Bogu i njegovim produženim rukama (anđelima, vodičima Esenima) da bi oni mogli djelovati i iscjeljivati i dalje u ovoj dimenziji na ljudima prihvatljiv način. U procesima iscjeljivanja imamo podršku cijelih Nebesa. Tijekom energetskih terapija najčešće smo vođeni i anđelima i vodičima Esenima, koji su nekoć bili iscjelitelji. Oni su ti koji preko nas djeluju, a ponekad i samostalno obavljaju određene segmente iscjeljivanja.

Premda smo par koji nosi iscjeliteljski dar, svako od nas nosi zaseban energetski potpis i specifičnost te baš zbog tih različitosti muške i ženske energije možemo pružiti svijetu sinergijsku cjelovitost. Svatko od nas nosi i svoje zasebne talente i darove koje ćete zasigurno osjetiti ako to budete željeli. Radimo na različite načine i u različitim gradovima jer smatramo da kroz raznovrsnost možemo najviše toga podariti svijetu. Držimo individualne energetske tretmane uživo i online kao i grupni rad koji također može biti uživo i online.

Možda nekome ovo može zvučati preapstraktno, nemoguće, strano….ali je u suštini jako jednostavno. Ovakav rad i nebeska podrška su Božji poklon i manifestacija Njegove ljubavi koja nam je dana da nam olakša razvojni put naše duše. Primimo ga. Jer anđeli i vodiči nam ga jedva čekaju pokloniti.

”Stvoritelju predani, Anđelima vođeni, Esenima iscjeljeni.”

Kristina & Vedran

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *