O nama

Velika nam je čast i radost podijeliti svima vama sva ova znanja koja imamo i s kojima smo došli. To je Njihova namjera, ali i namjera Boga samog koji svoju milost pretače kroz nas i ono što radimo. Smatramo da nema talenta ni dara koji je veličanstveniji od toga te …

O nama

Rad s Anđelima i vodičima Esenima

Kako izgleda naš rad? Rad s anđelima i vodičima Esenima je holistički pristup čovjeku koji uključuje mnoge razine našeg postojanja uključujući Duh i Dušu, Energiju, Mental-Um, Emocije te Tijelo. Da bi iscjeljenje bilo potpuno potrebno je djelovati kroz sve navedene aspekte jer nisu isključivi. Proces iscjeljivanja vode anđeli i vodiči Eseni te vam mi pomažemo kao njihovi kanali, tj. produžene ruke. Ako pogledamo s najvišeg nivoa, sve je manifestacija Duha, sva priroda, sve što vidimo i ne vidimo, mi i svi naši dijelovi uključujući i tijelo. Razlika je “samo” u gustoći vibracije, a gustoća vibracije je Svijest. Naša svjesnost određuje našu vibraciju i vibratorno polje, a ono određuje kvalitetnu našeg života, naše okruženje, naše zdravlje, zapravo sve. Naše vibratorno polje određujemo mi (Duh-Duša) u skladu sa zakonom Karme, našom svrhom i učenjem po koje smo došli u ovaj život te se naše polje može mjenjati na bolje i gore ovisno o razini naše svjesnosti, našim odlukama, djelovanju i usmjeravanju naše pažnje. Osim unutarnjih događanja i vanjski mogu utjecati na promjenu polja s napomenom da “kako unutra tako i van, kako na nebu tako i na zemlji”. To dvoje je vrlo povezano i imaju utjecaj jedno na drugo tako da unutarnja promjena svakako utječe na vanjsku, ali i vanjska može utjecati na unutarnju. Vanjski utjecaji su u većini slučajeva po dogovoru s Dušom za njen rast, no ne mora apsolutno uvijek biti tako jer posjedujemo slobodnu volju koja je nakon ljubavi najviši zakon ( npr. ako ignoriramo unutarnja i vanjska upozorenja na oboljenje ono će se svakako manifestirati i ojačati svoju poziciju unutar vašeg tijela bez obzira vjerovali vi to ili ne, koristili afirmacije ili neke druge alate mentalne razine kao što su tehnike zakona privlačenja).

Ovakva vrsta iscjeljivanja uključuje energetsko podržavanje onih dijelova tijela koji su energetski slabi, rastvaranje energetskih blokada te rad na pojedinim energetskim centrima (čakrama). Energetski disbalansi nastaju kao rezultat života, kako psiho-emotivnog uvjetovanja u ranom djetinjstvu tako i kasnijim događajima koji su za nas imali veći emotivni značaj, najčešće su to negativni događaji kao što su traume, gubitci itd. Sve naše potisnutne i neprorađene/nepriznate emocije stvaraju energetske blokade koje tijekom terapija rastvaramo na energetskoj i/ili kvantnoj razini te po potrebi i na tjelesnoj razini pritiskom na određenu energetsku blokadu. Stanje naših energetskih centara (čakri) nam također otkrivaju i temeljnu klijentovu životnu problematiku (način na koji funkcioniraju u životu te gdje i zašto dolazi do životnih problema i izazova). Ključne informacije nam plasiraju anđeli i vodiči jer se u jednom tretmanu fokusira pažnja na ono što oni odrede da vam je u ovom trenutku bitno.

Nažalost, ponekad energetske blokade rezultiraju i fizičkim oboljenjem jer oboljenje u najosnovnijoj formi jest blokada energije na nekom nivou. Mentalni i emotivni disbalansi će se s vremenom spustiti na tjelesni nivo kao njena posljedica jer oboljenja najčešće nastaju na psiho-emotivnoj i mentalnoj razini. Najčešće je fizičko oboljenje već konačna posljedica (simptom) već ranijeg. Iz tog razloga pristupamo svakom pojedinačno i tražimo prauzroke nekog problem, a nekad oni vode i mnogo života unatrag. U tom slučaju nam anđeli i vodiči Eseni daju uvid u karmičke zapise i informacije koje su klijentu bitne za njegovu situaciju i iscjeljenje.

Razrješavanje bilo kojih problema, bili oni fizički ili ne, može trajati određeni vremenski period, ovisno o dubini problema. Čišćenje i raspetljavanje radimo na svim razinama, tražeći uzroke zapetljaja. S najviše energetske razine  se lagano spuštamo do tjelesne i kombinacijom energetskog rada s fizičkim dodirom i pritiskom na tjelesne blokade. Blokade se pod vodstvom anđela i vodiča Esena rastvaraju s točke gdje su i nastale čime se klijentu malo po malo vraća veći energetski protok. U blokadama je blokirana naša životna energija pa vraćanjem protoka vraćamo i sam život u tijelo. Nakon tretmana, sve što je višak izbaci se s tjelesne razine preko znoja, mokraće i stolice. Zbog toga je izuzetno važno tijekom cijelog ciklusa tretmana povećati količinu vode koju pijete za barem 50 % , kretati se više (ako je moguće), izbaciti što više mesnih prerađevina iz prehrane, ne konzumirati cigarete, alkohol i bilo koji oblik droga, konzumirati dodatke prehrani (vitamini i minerali visoke kvalitete) da bi tijelo dobilo sve potrebno da samo da dovrši rastvaranje blokade te se time upotpuni ciklus samoicjeljenja kojeg smo pokrenuli s anđelima i vodičima. Ove preporuke vrijede i kod energetskog rada na daljinu.

Fizička manifestacija određene problematike je uvijek zadnja i poželjno je ne čekati da nam duša zavapi za pomoć kroz takav oblik komunikacije. Ovakav način rada poboljšava naše živote u svim segmentima. Pročišćavaju se uvjerenja koja nam više ne služe (koja smo spremni u tom trenu otpustiti) jer tijekom rada ulazimo u emotivne obrasce i  događaje koji su ih uzrokovali te kroz energetsku, kvantnu i tjelesnu proradu dolazite do većeg balansa i zadovoljstva.

Tijekom rada moguće je da dođete do potisnutih sjećanja i emocija, da se sjetite nekih događaja, mirisa i okusa, moguće je da i vidite dijelove prošlih života čije zapetljaje otpuštate. Moguće su suze, smijeh, osjećaj bijesa i ljutnje, moguće su razne emocije koje se otpuštaju. Emocije su energija i kao takva teži da bude protočna. Kako je cijeli proces vođen od anđela i vodiča, tako osoba nikada ne dobije ono što joj je previše podnijeti. Zaštićeni ste i vi, a i mi u radu s vama.

Dobro je imati i/ili potražiti dodatnu psihološku podršku i proradu pa klijentima koji su voljni i dalje raditi na sebi često preporučimo i psihoterapijski rad. Za naš rad iz prakse nam se pokazalo da je optimalan rad jednom tjedno jer je tijelu potrebno vremena da se očisti i prilagodi na nastale promjene. Kod kompleksnijih problema se može preporučiti i češće, npr. dva puta tjedno. Kada se blokade otpuste i tijelo dovede u balans dovoljno je jednom do dvaput mjesečno pristupiti tretmanu radi održavanja dobrog stanja bilo to fizički ili na daljinu preko našeg programa udaljenog rada.

Za sva pitanja i rezervaciju termina kliknite OVDJE

Vaš prvi tretman

Prvi tretman je podijeljen na dva dijela. Prvi dio je upoznavanje i razgovor, razgovaramo s vama na prijateljskoj razini te se upoznajemo s vama, vašim izazovima i potrebama. Nakon upoznavanja i prepuštanja, pozivamo Esene i Anđele da nam se pridruže te započinjemo energetsko skeniranje svih razina vašeg bića uz naputke Esena i Anđela. Prenosimo vam što vidimo, odnosno ono što nam oni kažu i dozvole da vidimo. Često je to jako puno informacija pa nam prenesu samo ono što je u tom trenutku bitno za vas i rad s vama. Nakon što završi skeniranje započinjemo energetski tretman raspuštanja svega onoga što vam više ne služi, a trenutno se može raspustiti i očistiti. Nakon što anđeli i vodiči Eseni završe svoj rad, razgovaramo o vašim doživljajima i informacijama koje ste možda direktno od njih dobili te time zaključujemo vaš prvi tretman. U slučaju da ste zadovoljni tretmanom dogovaramo se za dalje a u slučaju da niste zadovoljni, niste nam dužni ništa objašnjavati te se u tom slučaju pozdravljamo i ne nastavljamo dalje s radom. Nama je čovjek na prvom mjestu te nam je bitno da vi za sebe pronađete ono što vam odgovara i pomaže.

Pitajte nas sve što vas zanima klikom OVDJE

Kakve rezultate mogu očekivati nakon energetskog tretmana?

Svako energetsko (a i ostala) iscjeljivanja djeluju po principu ”za najviše dobro” klijenta. Što to znači? To znači da mi kao iscjelitelji nikada ne možemo znati do koje mjere možemo utjecati na nečije iscjeljenje. Iz ljudske perspektive, svi životni izazovi koji su nam neugodni su i nepoželjni. Međutim, ako život promatramo iz više perspektive tada možemo uvidjeti da su nam neugodne i izazovne stvari itekako potrebne. Dapače, upravo su problemi ti koji nas motiviraju na rad na sebi i želju za promjenom. Energetski rad uvijek rješava stvari do one granice do koje se trebaju riješiti u datom trenutku. Nekada nam naša ”prtljaga” treba u nekoj mjeri da bi dalje učili. Prema tome, mi kao iscjelitelji smo kanali te vam u datom trenutku možemo omogućiti iscjeljenje do one mjere koje je za vaše najviše dobro u tom trenutku. Do one mjere dokle ga je vaša duša spremna primiti i otpustiti ono što joj više ne služi za rast i razvoj. Ponekad to rezultira kompletnim iscjeljenjem jako brzo. Ponekad iscjeljenjem do kojeg se dođe postepeno kroz duži vremenski period. Ponekad je poboljšanje samo do određene granice, a ponekad se može dogoditi da do njega uopće ni ne dođe. Mi kao iscjelitelji smo posrednici koji vam olakšavaju put prema sebi po Božjem nalogu. Olakšavamo vam da ostavite sve što je suvišno iza sebe te da što lakše prihvatite i prođete kroz one izazove kroz koje trebate proći.

Kontaktirajte nas

Ako želite saznati više i raditi s nama možete nas kontaktirati na e-mail: esensko@gmail.com

Kontakt